WAAR

Waar een buiten is, kunnen wij in principe stoken. Een vuur brandt altijd het beste bij een ongedwongen sfeer.  Een aantal settings uitgelicht:

FESTIVALS
Hang-out van het festivalterrein of camping waar festivalbezoekers zich verzamelen om bij te komen, op te warmen of juist te ontladen.  Altijd de ideale plek voor intieme pop-up concerten of (spontane) performances.

PRIVE-FEEST OF BRUILOFT
De ontmoetingsplek plek waar op ongedwongen wijze kennissen je vrienden worden en je je schoonfamilie pas echt leert kennen. Roddels over het bruidspaar en mooie ontmoetingen. Het vuur van de liefde. De vuurstokers werken graag samen met de ceremoniemeester.|

BEGRAFENIS OF AFSCHEID
Bij de warmte en het licht van de grote vuurplaat met elkaar samenkomen om afscheid of de dood samen te beleven.

NETWERKBIJEENKOMST (zakelijk vuur)
Nieuwe mensen ontmoeten is en blijft altijd een beetje eng. De vuurstokers creëren een informele setting waar een netwerk van mensen en kennis makkelijk samenkomt.  De vuurplek blijkt de ideale voedingsbodem voor het creëren van draagvlak. Voor wat precies, dat mag u zelf bepalen.  De keuze is aan u: een kopje koffie aan een statafel of een biertje bij het vuur.

STRANDFEEST
Logisch toch want strand en vuur kunnen bijna niet zonder elkaar.  Eerlijk is eerlijk, het strand is de plek waar de vuurstokers het allerliefste uithangen. De vrijheid van het strand en de zee in combinatie met de nodige warmte en gezelligheid van het vuur.  Een nachtelijke zwempartij die eindigt bij het vuur. De vuurstokers werken graag samen met strandtenteigenaren.

SCHOOL OF JEUGDKAMPEN
De vuurstokers zijn heel vroeger ook jong geweest en begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is om tijdens een school of jeugdkamp een plek te hebben waar je je gehoor kan geven aan je puberale onrust. Positioneer je aan een van de vuren, maak een marshmallow voor hem, haar of jezelf en tuur in of juist langs het vuur.

 


“Bij het vuur had ik het gevoel op Ibiza te zijn!
Maar dan wel aan de natuurkant, niet de partykant”“Op onze feestjes is het altijd het drukst in de keuken of het balkon. Nu was het afgeladen bij de vuurplekken van de vuurstokers!”